Işıl Çelik Daire Sanat Açık Atölye Sanatçı Programı: Işıl Çelik

11/04/2020 - 11/06/2020

Daire Sanat

Daire Sanat Açık Atölye Sanatçı Programının ikinci konuğu Işıl Çelik!

Daire Sanat’ın, 2019 yılında başlattığı Açık Atölye Sanatçı Programına,  sanatçı Işıl Çelik konuk oluyor.

Işıl Çelik, Daire’nin mevcut mekânında atölye için ayrılan bölüme kendi atölye ortamını yerleştirip dört ay boyunca devam edeceği bir projesini bu atölyede sürdürmeye devam edecek.

DAİRE SANAT AÇIK ATÖLYE PROGRAMI HAKKINDA

Daire Sanat, Cihangir’de bulunan sergi mekânının bir bölümünü belli sürelerde seçilmiş sanatçılar tarafından kullanılacak atölyeye dönüştürüyor. Programa katılan sanatçı, çalışmalarını, projesini tamamlamak için gereken iki ile dört ay arasında değişebilecek bir süre zarfında, kendi atölye ortamına dönüştürdüğü galeri mekânında sürdürebilecek. Galerinin 12 yıldır sürdürdüğü sergi programı dinamiğini korumak adına atölye haftanın iki günü sanatçının belirlediği günlerde ziyarete ve katılıma açık olacak. Atölyenin ziyarete açık olduğu günlerde sanatseverler hem sanatçıyı tanıma imkânına hem de proje sürecine tanıklık etme fırsatı yakalamış olacaklar. Katılan sanatçı proje süresi sonunda mekânda düzenlenecek bir etkinlik daveti ile programı tamamlayacak. Başvurular 15 Haziran 2020’ye kadar açık olup ilk 8 aylık dönem için seçilen iki sanatçının duyurusu Eylül 2020’de yapılacaktır. Programın 18 Kasım 2019 tarihinden itibaren başlayıp 4 ay sürecek ilk çalışması Alp İşmen ile yapılmış olup Işıl Çelik ile devam edecektir.

Daire Sanat Açık Atölye Sanatçı Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru için iletişim:

info@dairesanat.com

0 212 252 52 77

 

  • Işıl Çelik
    Karo üzerine serigrafi
    50*40 cm
    İncele
  • Işıl Çelik
    Karo üzerine serigrafi
    50*40 cm
    İncele
  • Işıl Çelik
    Karo üzerine serigrafi
    25x20 cm
    İncele
  • Işıl Çelik
    Makam çekmecesi ve seramik
    35*50 cm- 3.5*5.5*0.5 (her bir domino taşı)
    İncele
  • Işıl Çelik
    Porselen Metal,ahşap,ışık
    20*20*12cm
    İncele
Sitemize giriş yaparak kişisel verileriniz, site kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri ve reklamları kişiselleştirmek amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metni’ni okuyabilirsiniz. Anladım butonuna tıklayarak açık rıza beyanında bulunmuş olursunuz.