Hans Op de Beeck

Hans Op de Beeck

Hakkında

Gerçek boyutlu enstalasyonlar ve heykellerin yanı sıra, çizim, resim, video, fotoğraf ve yazı alanında üretim yapan Hans Op de Beeck, 1969'da Belçika’nın Turnhout şehrinde dünyaya geldi. Eserlerinde kaotik dünyayı yansıtırken, yaşamın anlamı ve fanilik üzerine evrensel düşünceleri barındıran sanatçı, izleyicilerin duyularını maksimum düzeyde harekete geçirerek işlerini tam anlamıyla deneyimlemeye davet eder. Görsel kurgu yaratma konusunda uzman olan sanatçı, izleyicinin kendi içine döndüğü merak ve sessizlik içinde geçen ‘an’lar yaratır.
Çalışmaları Lahey Çağdaş Sanat Müzesi, Smithsonian's Hirshhorn Müzesi ve Heykel Bahçesi, Tate Modern, Kunstmuseum Thun, Centro de Arte Caja de Burgos, The Reina Sofia, Venedik Bienali, Şangay Bienali, MACRO, Whitechapel Sanat Galerisi, Center Pompidou, Bologna Modern Sanatlar Müzesi ve PİLEVNELİ Gallery’nin de aralarında bulunduğu pek çok mekanda sergilendi.
Hans Op de Beeck yaşamını ve çalışmalarını Brüksel ile Gooik’te sürdürüyor.

Çok yakında...
Sitemize giriş yaparak kişisel verileriniz, site kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri ve reklamları kişiselleştirmek amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metni’ni okuyabilirsiniz. Anladım butonuna tıklayarak açık rıza beyanında bulunmuş olursunuz.