Sanatorium

Hakkında

Bir insiyatif olarak kurulduğu günden beri SANATORIUM, ulusal ve uluslararası düzeyde pek çok sergi düzenlemiştir. Galeriye dönüştükten sonra da birçok ulusal ve uluslararası fuara katılma ve galerinin temsil ettiği sanatçıları da içeren bir çok küratöryel karma sergiye ev sahipliği yapma fırsatını bulmuştur.

SANATORIUM, iş birliği yaptığı sanatçıları seçerken belli bir teorik çerçeve izlemez. Temsil ettiği sanatçılar arasında tutarlılık arayışından ziyade her sanatçının pratiğindeki tutarlılığa önem gösterir.

Bununla beraber SANATORIUM’un temsil ettiği sanatçıların sanatsal pratiklerini genel olarak eleştirel düşünce ve deneylemeye dayandırdıkları söylenebilir. Galerinin temel misyonlarından biri, kimi zaman birbirleriyle çelişseler bile entelektüel yaklaşımlara alan sunan bir platform olarak işlev görmesidir

İletişim Bilgileri
Adres
Kemankeş Mah. Mumhane Caddesi Laroz Han No: 67/A 34425 Beyoğlu / İstanbul
Telefon
Tel: 0212 293 67 17
Çalışma Saatleri
Salı-Cumartesi
11:00-19:00
Çok yakında...
Sitemize giriş yaparak kişisel verileriniz, site kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri ve reklamları kişiselleştirmek amacıyla çerezler aracılığıyla işlenmektedir. Detaylı bilgi için Çerez Politikası Metni’ni okuyabilirsiniz. Anladım butonuna tıklayarak açık rıza beyanında bulunmuş olursunuz.